› Adunați toate ingredientele.
› Pentru a face supa wonton japoneză, tăiați 1 ceapă verde în bucăți de 5 cm. Adăugați supa de pui și ceapa verde într-un vas mare și puneți la fiert. Odată ce a început să fiarbă, condimentați cu ulei de susan, sare kosher și pudră de piper alb. Opriți focul și lăsați la o parte.
› Pentru umplutură, tocați 2 cepe verzi în rondele mici. Păstrați o parte din ceapa verde tocată pentru a servi cu supa. Tocați coriandrul și lăsați-l deoparte pentru a servi cu supa.
Tăiați creveții în bucăți mai mici, apoi tăiați-i în bucăți mai mici (aproape ca pastă).
› Într-un vas mare, combinați carnea de porc, creveții și ceapa verde tocată. Radeți ghimbirul proaspăt și adăugați-l la amestec.
› Adăugați toate ingredientele pentru umplutură și amestecați bine.
› În timp ce înveliți wonton-urile, puneți la fiert un vas mare de apă. Așezați o foaie de wonton pe mâna dvs. Puneți o linguriță de umplutură în centru foii. Începeți cu o cantitate mică pentru a fi mai ușor de lucrat. Folosiți degetul pentru a umezi marginile foii, cu apă. Când marginile au fost umezite, pliați foaia în jumătate pentru a crea o formă rectangulară, apăsând orice aer care s-ar putea afla în jurul umpluturii. Pliați marginile spre interior astfel încât să se suprapună. Umeziți porțiunea unde marginile se întâlnesc. Punctați pentru a închide și sigila.
› Așezați wonton-urile terminate pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt.
› Acoperiți cu plastic pentru a le menține umede în timp ce continuați cu umpluturile și foile de wonton.