Livrare 24 - 48h ⦾ (+40) 724 584 948 | L-V: 09:00-16:30
Livrare 24 - 48h ⦾ (+40) 724 584 948 | L-V: 09:00-16:30
Garnitură cu muguri de soia
Proveniență
Coreea
Timp preparare
5 min
Dificultate
Începător
Nr. porții
4

Garnitură cu muguri de soia

숙주나물무침

Proveniență
Coreea
Timp preparare
5 min
Dificultate
Începător
Nr. porții
4
Sukjunamul muchim se traduce prin muguri de fasole mung și este o garnitură coreeană. "Sukju" înseamnă "muguri de fasole mung" și "namul" înseamnă "verdețuri" sau "legume". Este un preparat puțin crocant care merge extrem de bine cu preparate care conțin orez, preparate prăjite sau chiar și cu supe.
Mulți coreeni spun că sukjunamul muchim este o salată și este foarte bună în combinație cu bibimbab. Această garnitură este revigorantă, așadar se consumă des vara. De asemenea, se consumă de multe ori după preparate care sunt picante, deoarece neutralizează arsurile cauzate de acestea. Dacă țineți dietă sau vă plac mâncărurile fără calorii, atunci consumați sukjunamul muchim pentru că are un nivel scăzut de calorii.

Ingrediente

Pași de preparare

Pas 1
1
Ceapa verde se curață și se feliază mărunt. Într-un bol se pun usturoiul curățat și pisat mărunt, ceapa verde, sosul de pește, sarea, uleiul și semințele de susan. Mugurii de fasole mung se scurg de lichid, se pun în bol și se amestecă cu mâna.
Pas 2
2
Se pun pe farfurie. Se poate servi cald sau rece ca aperitiv sau garnitură.

Produse recomandate