› Într-un vas de 3 litri, combinați grăsimea de vită cu 120 ml lapte de cocos și aduceți la fierbere la foc mic-mediu. Gătiți, amestecând des cu o spatulă de cauciuc, până când se îngroașă ușor (aproximativ 3 minute).
› Adăugați pasta de curry și amestecați cu spatula până se încorporează complet (2–3 minute; necesită amestecare susținută deoarece pasta este densă).
› Continuați să gătiți, adăugând treptat restul de 120 ml lapte de cocos (câte 30 ml pe rând), amestecând constant, până când pasta capătă o culoare roșu-închis și grăsimea începe să se separe de amestec (aprox. 10 minute).
› Adăugați zahărul de palmier, pasta de tamarin și sosul de pește. Amestecați până când zahărul se dizolvă complet.
› Puneți cartofii și amestecați-i astfel încât să fie acoperiți uniform de curry.
› Adăugați carnea de vită împreună cu lichidul de gătit al cărnii și aduceți la fierbere.
› Continuați să gătiți, ajustând temperatura pentru a menține fierberea constantă, până când cartofii se înmoaie, iar curryul se reduce la o consistență groasă, cu un strat de grăsime la suprafață (aprox. 30 de minute). Îndepărtați de pe foc.
› Transferați curryul într-un vas mare de servire sau în boluri individuale.
› Serviți cu orez jasmine fiert.