› Într-o altă tigaie, adaugă felii subțiri ceapă și toate ingredientele pentru arome—160 ml dashi (bulion japonez), 1½ lingură sake, 1½ lingură mirin, 1½ lingură sos de soia și 1½ linguriță zahăr. Acoperă și adu amestecul la fierbere la foc mediu. Odată ce începe să fiarbă, reduce focul la mediu-scăzut și fierbe ceapa acoperită până se înmoaie.
› Așează Chicken Katsu deasupra feliilor de ceapă și mărește temperatura la mediu. În timp ce aștepți să se încălzească, pregătește ouăle tăind ușor albușul în bucăți mai mici pentru a crea un aspect marmorat (nu amesteca). Odată ce uleiul clocotește ușor, distribuie uniform 2 ouă mari peste pui și ceapă într-un model circular, evitând marginile tigăii unde oul se poate găti prea mult. Acoperă pentru a găti până ouăle se prăjesc, aproximativ 30 de secunde.
› Adaugă deasupra cele 4 buc. de mitsuba (pătrunjel japonez) tocat și oprește focul. Împarte cele 2 porții de orez japonez cu bob scurt gătit în boluri separate. Transferă cu grijă puiul și ouăle înabusite deasupra orezului aburit. Presară deasupra ichimi togarashi (piper japonez) pentru un gust picant.