Plata online cu cardul va fi disponibilă în curând. Între timp, puteți achita comenzile ramburs la curier sau la Easybox. Mulțumim pentru înțelegere!
Plata online cu cardul va fi disponibilă în curând. Între timp, puteți achita comenzile ramburs la curier sau la Easybox. Mulțumim pentru înțelegere!

Panko, amidon și hârtie de orez

Filtrează după:
|
FILTREAZĂ
icon_price
Alege după
Preț
icon_brand
Alege după
Brand
-
Alege după
Tip produs
-
Alege după
Bucătărie
-
Alege după
Țara de origine
-
Alege după
Tip alergeni
Cod: 1620 | În stoc
18,00 lei
Cod: 1612 | În stoc
9,00 lei
Cod: 1623 | În stoc
18,00 lei
Cod: 1629 | În stoc
21,00 lei
Cod: 1610 | În stoc
10,00 lei
Cod: 1601 | În stoc
25,00 lei
Cod: 2418 | Ultima în stoc
15,00 lei
Cod: 1635 | Ultima în stoc
15,00 lei
Cod: 1622 | Ultima în stoc
15,00 lei
Cod: 1626 | Ultima în stoc
36,00 lei
Cod: 1627 | Ultima în stoc
14,00 lei
Cod: 1608 | Ultima în stoc
14,00 lei

Panko, amidon de tapioca, de orez și hârtie de orez pentru prăjire

Bucătăria asiatică este cunoscută pentru preparatele prăjite delicioase, iar vestea bună este că le poți face chiar la tine acasă. Ai nevoie de ingrediente precum panko, amidon de tapioca sau amidon de orez și, eventual, de hârtie de orez.

Prăjelile asiatice sunt extrem de gustoase și aromate – oamenii le adoră, iar acest lucru se datorează tehnicilor speciale de gătire și ingredientelor precum panko, care nu absorb atât de mult ulei. În Japonia, de exemplu, termenul „agemono” este folosit pentru a desemna orice tip de prăjeală și include trei tehnici de bază: suage – în care alimentele se prăjesc exact așa cum sunt, karaage – în care alimentele sunt acoperite înainte de prăjire cu făină sau pudră de arrowroot, și koromo-age – unde alimentele sunt acoperite cu un aluat, similar tempurei.

Tehnica koromo-age este des utilizată pentru prăjirea fructelor de mare, a peștelui și a legumelor; suage se pretează pentru peștele de apă dulce, vinete sau ardei; iar tehnica karaage este folosită în general pentru carne – cel mai adesea pui –, și include o variantă numită tatsutaage, în care bucățile de pui sunt mai întâi marinate într-un amestec de sake, sos de soia și zahăr, apoi acoperite ușor cu amidon de tapioca sau arrowroot și prăjite.

Comandă panko, amidon de tapioca, amidon de orez și hârtie de orez din oferta noastră

Dacă în trecut, pentru a te bucura de preparate asiatice, trebuia să mergi la un restaurant cu specific, acum e din ce în ce mai simplu să le pregătești chiar la tine acasă. Îți punem la dispoziție o gamă variată de ingrediente și produse asiatice, disponibile direct din stoc, cu livrare rapidă în 24–48 de ore.

Indiferent dacă vrei să faci pachețele de primăvară și ai nevoie de hârtie de orez, să gătești cele mai crocante șnițele cu ajutorul panko, sau să frăgezești carnea de pui folosind amidon de tapioca, te invităm să explorezi oferta noastră online și să alegi ingredientele asiatice potrivite pentru rețetele tale.

Întrebări frecvente

Ce rețete pot pregăti cu hârtie de orez?
Hârtia de orez este un ingredient tradițional din bucătăria asiatică, în special din Vietnam, și este folosită pentru a face diferite feluri de mâncare. Rulourile de primăvară sunt unele dintre cele mai populare rețete cu hârtie de orez. În plus, hârtie orez poate fi folosită și pentru supă pho, diferite salate, pizza și tortilla. Cu un pic de creativitate, puteți folosi hârtia de orez în multe alte feluri de mâncare delicioase și sănătoase.
Cum se hidratează hârtia de orez?
Pentru a hidrata hârtia de orez, aceasta este înmuiată în apă caldă timp de câteva secunde, până când devine moale și flexibilă, apoi se lasă să se scurgă pentru a îndepărta excesul de apă înainte de utilizare. Hârtia de orez poate fi folosită pentru a înveli diverse umpluturi, inclusiv legume, carne și fructe de mare, pentru a crea diverse preparate culinare, cum ar fi rulourile de primăvară, tortilla sau pizza.