Plata online cu cardul va fi disponibilă în curând. Între timp, puteți achita comenzile ramburs la curier sau la Easybox. Mulțumim pentru înțelegere!
Plata online cu cardul va fi disponibilă în curând. Între timp, puteți achita comenzile ramburs la curier sau la Easybox. Mulțumim pentru înțelegere!

Făină și mix de făină

Filtrează după:
|
FILTREAZĂ
icon_price
Alege după
Preț
icon_brand
Alege după
Brand
-
Alege după
Tip produs
-
Alege după
Bucătărie
-
Alege după
Țara de origine
-
Alege după
Tip alergeni
Cod: 1419 | Ultima în stoc
35,00 lei
Cod: 1501 | În stoc
21,50 lei
Cod: 1414 | În stoc
28,50 lei
Cod: 1417 | În stoc
13,00 lei
Cod: 1401 | În stoc
13,00 lei
Cod: 1405 | În stoc
28,00 lei
Cod: 1407 | În stoc
35,00 lei
Cod: 1508 | Indisponibil
13,00 lei
Cod: 1503 | Indisponibil
21,50 lei
Cod: 1506 | Indisponibil
20,50 lei
Cod: 1415 | Indisponibil
15,00 lei

Făină tempura, făină de tapioca, făină de porumb sau alte tipuri de făină – la ce le poți utiliza

Făina este un ingredient de bază în orice bucătărie, indiferent dacă este folosită pentru pâine, prăjituri, produse de patiserie sau feluri principale de mâncare. Asociată adesea cu grâul, făina se poate obține și din alte surse, precum orez, porumb, rădăcină de manioc, leguminoase sau pseudocereale.

Găsești în magazinul nostru online numeroase variante de făină, dar și mixuri pentru clătite Morinaga (versiunea asiatică de clătite) sau pentru pajeon (gustare extrem de populară în Coreea). Menționăm în cele ce urmează doar câteva dintre tipurile de făină disponibile și la ce anume le poți folosi:

Făina de tapioca (sau făina de manioc, cum mai este numită) a devenit un substitut popular pentru făina de grâu. Este folosită adesea ca agent de îngroșare pentru sosuri, dar poate fi folosită și în deserturi.

Făina albă de porumb este cunoscută și sub denumirea de amidon de porumb și poate fi utilizată atât pentru îngroșarea sosurilor, cât și ca înlocuitor al făinii de grâu în diverse deserturi.

Făina tempura este, de fapt, un mix de făinuri – conține de regulă făină de grâu, făină sau pudră de porumb, pudră de orez, agenți de creștere și condimente, fiind ideală pentru prăjirea cărnii, legumelor, peștelui sau fructelor de mare.

Cum depozitezi făina

Indiferent de tipul de făină ales, ține cont că, dacă este depozitată în dulap, se păstrează cel mai bine într-un recipient din sticlă sau într-o pungă de hârtie. Dacă vrei să o păstrezi în frigider, este recomandat să o închizi ermetic, într-un recipient sigilat.

Comandă făină de tapioca, făină de porumb alb sau făină tempura din magazinul nostru online. Produsele sunt livrate direct din stoc, în termen de 24–48 de ore.


Întrebări frecvente

Cum pot folosi făina de orez glutinos?
Făina de orez glutinos, cunoscută și sub numele de făină de orez dulce sau făină de orez sticky, este o făină obținută din orezul glutinos, o varietate de orez cu un conținut mai mare de amidon și o textură mai lipicioasă decât orezul obișnuit. Făina de orez glutinos este utilizată în bucătăria asiatică și în prepararea multor alimente, inclusiv prăjituri, deserturi, tăiței, biscuiți și învelișuri pentru alimente umplute. Poate fi utilizată ca agent de îngroșare în unele sosuri și în brioșe și alte deserturi prăjite.
Ce conține făina tempura?
Făina tempura este o făină specială pentru prăjirea în stil japonez, cunoscut sub numele de "tempura". Acesta este un amestec de făină de grâu cu praf de copt și amidon, de obicei făcut din cartofi sau porumb. Făina tempura este utilizată în principal pentru acoperirea ingredientelor care vor fi prăjite, cum ar fi legume, fructe de mare sau carne, pentru a le oferi o crustă crocantă și ușoară.