Plata online cu cardul va fi disponibilă în curând. Între timp, puteți achita comenzile ramburs la curier sau la Easybox. Mulțumim pentru înțelegere!
Plata online cu cardul va fi disponibilă în curând. Între timp, puteți achita comenzile ramburs la curier sau la Easybox. Mulțumim pentru înțelegere!
Cârnați la grătar cu curry
Proveniență
Thailanda
Timp preparare
50 min
Dificultate
Intermediar
Nr. porții
4

Cârnați la grătar cu curry

Sai Ua ไส้อั่ว

Proveniență
Thailanda
Timp preparare
50 min
Dificultate
Intermediar
Nr. porții
4
Cârnații la grătar cu curry (Sai Ua ไส้อั่ว) sunt un preparat specific nordului Thailandei. Aceștia sunt asezonați cu pastă de curry roșu, frunze de lime kaffir și diverse condimente. Pot fi serviți ca aperitiv sau gustare.

Ingrediente

Pași de preparare

1
Prepararea amestecului: într-un bol mare, combinați carnea de porc tocată, slănina, pasta de curry, frunzele de lime kaffir, usturoiul, sosul de pește, zahărul, ardeiul iute, orezul prăjit, coriandrul și ceapa verde. Amestecați bine toate ingredientele până obțineți o compoziție omogenă.
2
În mod tradițional, thailandezii folosesc tuburi din bambus pentru a crea forma specifică cârnaților, dar puteți folosi un aparat de umplut cârnați sau chiar folie de aluminiu pentru a obține o formă subțire.
Luați o porție din amestecul de carne și umpleți tuburile de bambus sau folia de aluminiu, formând cârnați de aproximativ 10-15 cm lungime.
3
Pre-încălziți grătarul la o temperatură medie. Așezați cârnații pe grătar și gătiți-i timp de 10-15 minute pe fiecare parte. Puteți să-i întoarceți ocazional pentru a vă asigura că se gătesc uniform.
4
Servire: odată ce cârnații sunt gata, serviți-i calzi, alături de o salată de legume proaspete și sos de chili.

Produse recomandate

- 10%
Squid
1260 lei
|
14 00 lei