Livrare 24 - 48h ⦾ (+40) 724 584 948 | L-V: 09:00-16:30
Livrare 24 - 48h ⦾ (+40) 724 584 948 | L-V: 09:00-16:30
Yukgaejang
Proveniență
Coreea
Timp preparare
110 min
Dificultate
Intermediar
Nr. porții
3

Yukgaejang

육개장

Proveniență
Coreea
Timp preparare
110 min
Dificultate
Intermediar
Nr. porții
3
Yukgaejang 육개장 este o supă coreeană picantă bogată în arome și texturi. Este preparată cu carne de vită, legume proaspete și condimente aromate. Este o opțiune reconfortantă în zilele reci de iarnă, fiind apreciată pentru proprietățile sale nutritive și savoarea sa autentică.

Ingrediente

Pași de preparare

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu. Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți-le până devin moi și aromate, aproximativ 3-4 minute.
2
Adăugați carnea de vită în oală și gătiți-o până se rumenește ușor pe toate părțile.
3
Adăugați gochugaru în oală și amestecați bine pentru a acoperi carnea și legumele.
4
Turnați apa în oală și aduceți la fierbere. Reduceți focul și lăsați supa să fiarbă înăbușit timp de aproximativ 1 oră sau până când carnea de vită este fragedă și se desprinde ușor de pe os.
5
După ce carnea este gătită, scoateți-o din oală și lăsați-o să se răcească suficient cât să o puteți tăia în bucăți subțiri.
6
În timp ce carnea se răcește, adăugați sosul de soia, sosul de pește și uleiul de de susan în oală. Gustați și ajustați condimentele, dacă este necesar.
7
Adăugați fideaua de orez în oală și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj sau până când acestea devin moi.
8
Întoarceți carnea de vită tăiată  în oală și adăugați ceapa verde tăiată. Lăsați supa să fiarbă încă 5-10 minute pentru a se combina aromele.
9
Serviți supa fierbinte și adaugați semințele de susan prăjit pentru un plus de aromă.