› Vom folosi tehnica japoneză de decupare numită Kannon biraki (観音 開 き).
› Cu un cuțit ascuțit, tăiați pieptul de pui în lungime de-a lungul liniei centrale superioare, tăind aproximativ pe jumătate din grosimea pieptului; nu tăiați complet. Apoi, întoarceți cuțitul paralel cu masa de tăiat și tăiați pieptul de pui din centrul către partea stângă (sau partea dreaptă, dacă sunteți stângaci) pentru a-l face uniform subțire. Opriți-vă înainte de a tăia complet prin margine; apoi, deschideți-l ca o carte.
› Rotiți pieptul cu 180 de grade și decupați al doilea pui în aceeași manieră de la centrul spre stânga (dacă țineți cuțitul în mâna dreaptă).
› Tăiați pieptul decupat în jumătate în josul centrului. Acum aveți două bucăți. Decupați și cealaltă jumătate de pui în același mod. Apoi, folosind un ciocan pentru carne, bateți fâșii de pui până la o grosime uniformă, între 6 mm până la 1,3 cm.
› Condimentați ambele părți ale fâșiilor de pui cu sare și piper.