› Tăiați ceapa felii, tăiați morcovul în juliene și feliați ciupercile shiitake.
› Tăiați ceapa verde în bucăți de 5 cm, tăiați varza în bucăți mici și tăiați carnea în bucăți de 2,5 cm.
› Într-o tigaie sau într-un wok, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gătiți carnea până când nu mai este roz. Adăugați ceapa și morcovul și gătiți timp de 1-2 minute. Adăugați varza și gătiți până este aproape fragedă. În cele din urmă, adăugați ceapa verde și ciupercile shiitake și gătiți timp de 1 minut. Condimentați cu piper negru proaspăt măcinat după gust.
› Transferați fidea Yakisoba într-un sit și clătiți rapid cu apă fierbinte. Desfaceți fideaua cu mâinile. Adăugați fideaua în tigaie sau în wok și reduceți căldura la medie. Este cel mai bine să utilizați o clește pentru a combina fideaua și ingredientele. Supravegheați fideaua deoarece aceasta poate să se lipească de tigaie/wok.
› Adăugați sosul Yakisoba și amestecați totul împreună. Adăugați mai mult sos dacă este necesar.