› Folosiți un wok sau o tigaie mare din fontă. Dacă nu aveți un wok, orice oală mare este potrivită. Se încălzește la foc mare și se toarnă ulei în wok. Prăjiți arahidele până sunt bine făcute și scoateți-le din wok (se pot prăji și în tigaie fără ulei). Adăugați ceapa, ridichea murată, usturoiul și tofu-ul și amestecați până încep să se rumenească.
› Scurgeți tăițeii și adăugați-i în wok, împreună cu tamarindul, zahărul, sosul de pește și ardeiul iute. Amestecați bine. Dacă wok-ul nu este suficient de fierbinte și observați lichid în exces, dați focul mai tare.
› Faceți loc pentru ou, împingând tăițeii pe marginea wok-ului. Spargeți oul, gătiți-l parțial, apoi amestecați-l cu tăițeii. Aceștia trebuie să fie moi și elastici; dacă sunt prea tari, adăugați puțină apă. Când obțineți gustul dorit, adăugați creveții, presărați piper alb, apoi încorporați mugurii de fasole și arpagicul. Amestecați de câteva ori, până când tăițeii sunt bine legați, uscați și uniform gătiți.
› Se toarnă pe farfuria de servire și se presară cu piper măcinat și arahide. Se servește fierbinte, alături de floare de banană, o bucată de lime, arpagic chinezesc crud și muguri de fasole cruzi.