Livrare 24 - 48h ⦾ (+40) 724 584 948 | L-V: 09:00-16:30
Livrare 24 - 48h ⦾ (+40) 724 584 948 | L-V: 09:00-16:30
Coaste de porc picante la Slow Cooker
Proveniență
Coreea
Timp preparare
500 min
Dificultate
Începător
Nr. porții
4

Coaste de porc picante la Slow Cooker

매운 돼지갈비찜

Proveniență
Coreea
Timp preparare
500 min
Dificultate
Începător
Nr. porții
4
Dwaeji Galbijjim este una dintre cele mai populare feluri de mâncare coreeană. De obicei dwaeji galbijjim (costiţe de porc) se pregăteşte de Chuseok (Ziua Recunoştinţei), dar şi de alte ocazii speciale. 
Acest preparat, pe lângă costiţe conţine şi o varietate de legume asezonate, aşadar este adorată de coreeni și străini deopotrivă pentru textura sa moale și aroma bogată.

Ingrediente

Ingrediente sos

Pași de preparare

Pas 1
1
Coastele de porc se taie în bucăți și se așează în Slow Cooker.

Pas 2
2
Se amestecă ingredientele pentru sos, cu excepția uleiului și a semințelor de susan.
Pas 3
3
Sosul se adaugă peste coastele de porc și se amestecă.
Pas 4
4
Se pun și legumele în Slow Cooker.
Pas 5
5
Se setează aparatul de gătit Slow Cooker la HIGH pentru 4 ore sau până când obținem frăgezimea dorită. Se poate găti și pe programul lent LOW, 6-8 ore.
Pas 6
6
Se adaugă uleiul de susan și semințele și se servește cu un bol de orez la aburi.