Livrare 24 - 48h ⦾ (+40) 724 584 948 | L-V: 09:00-16:30
Livrare 24 - 48h ⦾ (+40) 724 584 948 | L-V: 09:00-16:30
Ssamjang
Proveniență
Coreea
Timp preparare
10 min
Dificultate
Începător
Nr. porții
2

Ssamjang

쌈장

Proveniență
Coreea
Timp preparare
10 min
Dificultate
Începător
Nr. porții
2
Ssamjang 쌈장 este un condiment coreean picant cu o combinație delicioasă de arome intense care adaugă profunzime și savoare mâncărurilor. Ssamjang este un element de bază în bucătăria coreeană și este adesea preparat în casă.
Ssamjang este perfect pentru samgyeopsal, bulgogi, ssam sau tofu picant. Poți adăuga, de asemenea, ssamjang în sandvișuri sau folosi ca sos pentru a da savoare mâncării.

Ingrediente

Pași de preparare

1
Într-un castron mic, se combină pasta de miso, pasta de ardei iute fermentat (gochujang) și sosul de soia. Se amestecă bine, până când toate ingredientele se combină într-o pastă omogenă.
2
Se adaugă uleiul de susan și se amestecă bine.
3
Se adaugă semințele de susan prăjite și măcinate, usturoiul tocat mărunt și ghimbirul tocat mărunt.
4
Se continuă să se amestece până când toate ingredientele se omogenizează.
5
Dacă se dorește un echilibru de arome mai dulce-acrișor, se poate adăuga oțet de orez și zahăr brun. Se amestecă bine până când zahărul se dizolvă complet.
6
 Sosul poate fi servit ca atare sau poate fi păstrat într-un recipient sigilat în frigider pentru a fi utilizat ulterior.

Produse recomandate